Education.com
Try
Brainzy
Try
Plus

Algebra Linear Equations Practice Test

based on 1 rating
By — McGraw-Hill Professional
Updated on Sep 26, 2011

Review the following concepts if needed:

Algebra Linear Equations Practice Test

1 . If Equations Leading to Linear Equations 4x2 – 2x – 2x + 1 – 4x2 = – 4x + 1 , then

(a) x = −1

(b) x = 1

(c) x = −3

(d) There is no solution.

2 . If 3( x – 2)+ 5 = 2 x , then

(a) x = 1

(b) x = 3

(c) x = – 1

(d) x = – 3

Equations Leading to Linear Equations 4x2 – 2x – 2x + 1 – 4x2 = – 4x + 1

Equations Leading to Linear Equations 4x2 – 2x – 2x + 1 – 4x2 = – 4x + 1

(b) 30

(c) 56

(d) 92

4. If Equations Leading to Linear Equations 4x2 – 2x – 2x + 1 – 4x2 = – 4x + 1 , then

(a) x = – 10

(b) x = – 15

(c) x = – 4

Equations Leading to Linear Equations 4x2 – 2x – 2x + 1 – 4x2 = – 4x + 1

5 . If Equations Leading to Linear Equations 4x2 – 2x – 2x + 1 – 4x2 = – 4x + 1 , then

(a) x = 26

(b) x = 32

(c) x = 20

(d) There is no solution

6 . If Equations Leading to Linear Equations 4x2 – 2x – 2x + 1 – 4x2 = – 4x + 1 , then

(a) x = 7

(b) x = 3

(c) x = – 3

(d) There is no solution.

7 . If 0.16 x + 1.1 = 0.2 x + 0.95, then

Equations Leading to Linear Equations 4x2 – 2x – 2x + 1 – 4x2 = – 4x + 1

(b) x = 21

(c) x = 6

Equations Leading to Linear Equations 4x2 – 2x – 2x + 1 – 4x2 = – 4x + 1

8 . If Equations Leading to Linear Equations 4x2 – 2x – 2x + 1 – 4x2 = – 4x + 1 , then C =

(a) 2A – 2P

Equations Leading to Linear Equations 4x2 – 2x – 2x + 1 – 4x2 = – 4x + 1

(c) 2A – P

Equations Leading to Linear Equations 4x2 – 2x – 2x + 1 – 4x2 = – 4x + 1

9 . If 4( x – 5) – 3(6 – 2 x )= 2, then

Equations Leading to Linear Equations 4x2 – 2x – 2x + 1 – 4x2 = – 4x + 1

(b) x = 4

(c) x = – 20

Equations Leading to Linear Equations 4x2 – 2x – 2x + 1 – 4x2 = – 4x + 1

10 . If ( x – 3)( x + 2)=( x + 4)( x + 1), then

Equations Leading to Linear Equations 4x2 – 2x – 2x + 1 – 4x2 = – 4x + 1

Solutions

1 . (c)

2 . (a)

3 . (b)

4 . (b)

5 . (c)

6 . (d)

7 . (d)

8 . (a)

9 . (b)

10 . (c)

 

Add your own comment