Education.com
Try
Brainzy
Try
Plus

More Advanced Fractions Practice Test

based on 3 ratings
By — McGraw-Hill Professional
Updated on Sep 21, 2011

Review the following concepts if needed:

More Advanced Fractions Practice Test

1. Add Quiz

(a) Quiz

(b) Quiz

(c) Quiz

(d) Quiz

2. Subtract Quiz

(a) Quiz

(b) Quiz

(c) 1

(d) Quiz

3. Multiply Quiz

(a) Quiz

(b) Quiz

(c) Quiz

(d) Quiz

4. Divide Quiz

(a) Quiz

(b) Quiz

(c) Quiz

(d) Quiz

5. Add Quiz

(a) Quiz

(b) Quiz

(c) Quiz

(d) Quiz

6. Subtract Quiz

(a) Quiz

(b) Quiz

(c) Quiz

(d) Quiz

7. Multiply Quiz

(a) Quiz

(b) Quiz

(c) Quiz

(d) Quiz

8. Divide Quiz

(a) Quiz

(b) Quiz

(c) Quiz

(d) Quiz

9. Add Quiz

(a) Quiz

(b) Quiz

(c) Quiz

(d) Quiz

10. Quiz

(a) Quiz

(b) Quiz

(c) Quiz

(d) Quiz

11. Find the cost of Quiz lbs of bananas at 60¢ per pound.

(a) 125¢

(b) 145¢

(c) 155¢

(d) 135¢

12. How many Quiz pound bags can be filled with salt from a container which holds Quiz pounds?

(a) 53

(b) Quiz

(c) 27

(d) 52

13. A person bought Quiz ounces of caramel candy, Quiz ounces of jelly candy and Quiz ounces of licorice candy. How many ounces did the person buy altogether?

(a) Quiz ounces

(b) Quiz ounces

(c) Quiz ounces

(d) Quiz ounces

14. Last month Madison weighed Quiz pounds. This month she weighed Quiz pounds. How much weight did she lose?

(a) Quiz pounds

(b) Quiz pounds

(c) Quiz pounds

(d) Quiz pounds

15. Which fraction is the smallest: Quiz ?

(a) Quiz

(b) Quiz

(c) Quiz

(d) Quiz

16. Add Quiz

(a) Quiz

(b) Quiz

(c) Quiz

(d) Quiz

17. Subtract Quiz .

(a) Quiz

(b) Quiz

(c) Quiz

(d) Quiz

18. Multiply Quiz .

(a) Quiz

(b) Quiz

(c) Quiz

(d) Quiz

19. Divide Quiz .

(a) Quiz

(b) Quiz

(c) Quiz

(d) Quiz

20. Perform the indicated operations: Quiz .

(a) Quiz

(b) Quiz

(c) 7 Quiz

(d) 4 Quiz

Answers

1. c

2. a

3. b

4. d

5. b

6. a

7. d

8. d

9. b

10. c

11. d

12. a

13. d

14. b

15. c

16. c

17. c

18. a

19. d

20. a

Add your own comment

Ask a Question

Have questions about this article or topic? Ask
Ask
150 Characters allowed